воскресенье, 5 июля 2015 г.

Украинские реформы в действии: новая полиция Украины

Украинцы, победив в Революции Достоинства получили долгожданную возможность реформировать свою страну по западному образцу. И делают это.

Карать и крышевать? Нет - СЛУЖИТЬ И ЗАЩИЩАТЬ!

10 фактів про нову патрульну службу









Ну и конечно не возможно пройти мимо этого эпичного фото, Виталик - красавчик :))




Еще много фото мужчин и женщин в форме. Вот думаю самой пойти в полицию или сразу сдаться :)






























Оригинал взят у в Украинские реформы в действии: новая полиция Украины



"Піду в поліцію" (2015). Фільм-експеримент Богдана Кутєпова

Журналіст Громадського Богдан Кутєпов методом "маски" занурюється в процес відбору в патрульну службу поліції . Серед понад 30 тисяч охочих він реєструється на конкурс і проходить його етап за етапом, приховано фіксуючи на камеру нюанси, які виникають у процесі.

Пройшовши всі етапи відбору, Діана Іваникіна звільняється з посади керівника відділу маркетингу. Упродовж кількох місяців вона та 2000 майбутніх поліцейських навчаються за унікальними методиками. Каже, що якби зупинила нетверезого Арсена Авакова за кермом, отштрафувала б його без роздумів...

Фільм "Піду в поліцію" знятий з січня по липень, і охоплює період від самого початку відбору до присяги нових патрульних поліції Києва.

Саундтрек - "Покину все..." : https://soundcloud.com/kutiepov/polic... 

***
Громадське – проект, який створили самі журналісти. Ми незалежні від влади, олігархів та політичних сил. Громадське належить громадянам України і є некомерційним проектом. Громадське існує за рахунок саме вашої підтримки. Переважну частину коштів, за рахунок яких працює вся команда Громадського, ми отримуємо від наших глядачів. 



Комментариев нет:

Отправить комментарий